Jouw persoonlijke talenten

Welke persoonlijke talentkenmerken heb jij?

Pi-Icon-2014-Personal-sq-180Persoonlijke talentkenmerken zijn een cruciaal aspect van het brein. De fysieke aanleg van onze hersenen heeft onze talenten voor een groot deel bepaald. Net zoals iedereen een voorkeur voor links of rechts heeft, heeft het brein ook voorkeuren. Sommige mensen hebben daardoor bijvoorbeeld van nature een groter oog voor detail, terwijl anderen het grotere geheel beter zien.

Als je bewust gebruik maakt van je persoonlijk talentkenmerken ervaar je meer plezier en vorm je een bron van inspiratie voor anderen. Het stelt je in staat om juist die functie te zoeken die goed aansluit op jouw talentkenmerken. Hierdoor werk je effectiever, doelgerichter en met meer voldoening. En het levert je nog energie op ook. Competenties die aansluiten op jouw talentkenmerken verwerf je daarnaast sneller en met meer gemak.

In de privésfeer helpt inzicht in persoonlijke talentkenmerken om evenwichtiger in het leven te staan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van gezonde relaties, omgaan met stressvolle situaties en het creëren van een balans tussen werk en privé.

Inzicht krijgen in jouw unieke talentkenmerken? Dat kan door gebruik van het Pi Talent Persoonlijk Profiel.